ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΒΑΛΣΑΜΩ- ΜΙΤΣΗ ΒΑΛΑΣΣΑ

ΒΑΛΣΑΜΩ- ΜΙΤΣΗ ΒΑΛΑΣΣΑ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ

H Βαλσάμω-Μίτση Βαλασσά είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Φλωρεντίας στην Ιταλία. Έχει Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στον τομέα Χωροταξίας και Πολεοδομίας. Έχει εκπονήσει σημαντικό αριθμό Χωροταξικών και Πολεοδομικών Μελετών. Παράλληλα, ασχολείται με Αρχιτεκτονικές Συνθέσεις, διαμόρφωση δομημένου και φυσικού χώρου, μελέτες κτιρίων, διακίνηση και έκδοση οικοδομικών αδειών, επίβλεψη όλων των ιδιωτικών έργων καθώς επίσης και  παρακολούθηση και αξιολόγηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Οι συνεργάτες της προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο όλων των ειδικοτήτων.Με  το κατάλληλο θεωρητικό υπόβαθρο, την επιστημονική  γνώση , την απαιτούμενη εμπειρία και την ικανότητα συνεργασίας με τους ειδικούς συμβούλους που αποδέχονται την συνεργασία μαζί της έχει να επιδείξει πλούσιο επαγγελματικό έργο στην Ελλάδα και σε άλλες  χώρες , όπως Γαλλία , Ελβετία , Ιταλία , Γερμανία , Ρωσία , Η.Π.Α. , Αίγυπτος , Κύπρος.

 

email:mitsivalassa@yahoo.gr 

ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος είναι Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής ανάπτυξης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει συμμετάσχει σε μελέτες ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ και ΤΠΣ.

 email:spyridon_antonopoulos@outlook.com

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΤΑΜΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΤΑΜΟΥ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ

Η Δήμητρα Γκουγκουστάμου είναι Μηχανικός Χωροταξίας, πτυχιούχους του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο. Αποφοίτησε το 2022 και ασχολείται με μελέτες Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ).

email: dimitrag8@gmail.com

ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΛΑΣΑΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΒΑΛΑΣΑΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Ο Αλέξης Βαλασσάς είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Φλωρεντίας στην Ιταλία, ενώ έχει Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.   Έχει σημαντική εμπειρία στην εκπόνηση δημόσιων και ιδιωτικών μελετών καθώς και στην επίβλεψη ιδιωτικών κυρίως έργων, καθώς από το 1977 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας πάνω σε θέματα αρχιτεκτονικής σύνθεσης, διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου των κτιρίων, στην διακίνηση και στην έκδοση οικοδομικών αδειών στους σωστούς χρόνους και στην παροχή τεχνικών συμβουλών σε επιχειρήσεις. Επιπλέον, είναι εκτιμητής και σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας της Ελλάδος και της Γενικής Τράπεζας Έχει διατελέσει για μία πενταετία Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου. Τέλος, υπήρξε σύμβουλος και ιδιαίτερος Γραμματέας του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας. Πλέον αποτελεί ομότιμο μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με Α.Μ. 25399.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΔΑΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Ο Χρήστος Μπάρδας γεννήθηκε στον Βόλο, στην Ελλάδα. Το πάθος του για το σχεδιασμό τον οδήγησε στην Ιταλία, από όπου και απέκτησε το πτυχίο του στην Αρχιτεκτονική από το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας, με συνολικό βαθμό 102/110. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα επαγγελματικά μαθήματα και σεμινάρια όπως η βιοκλιματική αρχιτεκτονική, και ο σχεδιασμός για την αποκατάσταση και την υποβρύχια αρχαιολογία.Κατά τα τελευταία 12 χρόνια επαγγελματικής πείρας,έχει διαχειριστεί διάφορα έργα από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωσή τους όπως υψηλής αισθητικής κατοικίες, ξενοδοχεία και σχεδιασμό εσωτερικών χώρων σε διάφορες χώρες.Προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών, ο αρχιτέκτονας είναι πλήρως ευέλικτος και είναι διαθέσιμος  να ταξιδέψει εντός ή εκτός Ευρώπης, εάν απαιτείται.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Ο Παναγιώτης Διονυσίου είναι μηχανολόγος μηχανικός απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων αναφορικά με μηχανολογικά και ενεργειακά συστήματα, την πυροπροστασία και την διαχείριση αποβλήτων.  Έχει πάνω από 23 έτη εμπειρία  σε πολλά έργα που σχετίζονται με ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες, μελέτες πυροπροστασίας, μηχανολογικές κτιριακές υπηρεσίες (MEP), καθώς και υπηρεσίες περιβαλλοντικές, συμβουλευτικές, σχεδιασμού και έρευνας.

Έχει διατελέσει Project Manager σε πληθώρα έργων, στις οποίες ο ρόλος του συνίστατο στο να έχει τη συνολική εποπτεία, με αποκλειστική ευθύνη  για την εφαρμογή και λήψη αποφάσεων σε όλες τις πτυχές τους, καθώς και για την έγκαιρη παράδοση διατηρώντας την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Επίσης, είναι ειδικός σύμβουλος για εταιρείες/πελάτες σχετικά με την κατασκευή κατοικιών και βιομηχανικών κτιρίων στην Ελλάδα και διεθνώς. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες περιλάμβαναν τη βελτιστοποίηση της επιχειρησιακής ασφάλειας και της ποιότητας των προϊόντων για οργανισμούς, όπως Halliburton [Teresin (Πολωνία), Ploiesti (Ρουμανία), Πολτάβα (Ουκρανία) και Λάρνακα (Κύπρος)]

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΑΚΗΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ο Σταύρος Κρινάκης είναι Μηχανικός Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Πληθυσμός, Ανάπτυξη, Στρατηγικές Προοπτικές – PoDePro» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει συμμετάσχει ως επιστημονικός συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς επίσης και σε τοπογραφικές μελέτες και μελέτες δημοσίων έργων σε τεχνικό γραφείο Τοπογράφου Μηχανικού. Επίσης έχει συμμετάσχει και σε μελέτες  ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ σε συνεργασία με τεχνικό γραφείο Άρχιτέκτονα Μηχανικού.

 

email: sta.krin@gmail.com 

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΝΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΝΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η Γεωργία-Άννα Αποστόλου είναι Μηχανικός Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από το οποίο αποφοίτησε το 2014. Είναι κάτοχος  μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο "Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού" του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2016 είναι υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  με εξειδίκευση στην Αστική Ανάπτυξη και την Ταυτότητα του Τόπου.Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και σε μελέτες ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ σε συνεργασία με αρχιτεκτονικό γραφείο.

 

email: geo91289@gmail.com